Gezocht: alleenstaande moeders voor onderzoek 

Onderwerp van bart

BEHEERD DOOR:
bart
Terug naar de lijst
 1. bart
  De OA webmaster

  Toon alleen de berichten van bart
  Deze oproep bereikte me:

  Bij de vakgroep levenslooppsychologie van de Open Universiteit Nederland is een onderzoek gestart naar het welbevinden gedurende de midlife-periode, ofwel de periode in de levensloop tussen 40 en 60 jaar. Een van de doelgroepen die in het onderzoek wordt betrokken zijn alleenstaande moeders in deze leeftijdsgroep. Bent u een alleenstaande moeder in deze leeftijdscategorie en heeft u nog thuiswonende kinderen, kunt u via onderstaande link deelnemen aan ons onderzoek.

  Link naar registratieformulier: >>LINK<<

  Deze link leidt naar een registratieformulier, waar u uw naam en emailadres kunt invullen om vervolgens toegang te krijgen tot de vragenlijst. Deze gegevens worden alleen gebruikt om u over een jaar, indien u daar na het invullen van deze vragenlijst uw toestemming voor geeft, een uitnodiging te kunnen sturen om een tweede (kortere) vragenlijst in te vullen. Na afloop van het onderzoek zullen deze gegevens uit ons systeem worden verwijderd. Alleen uw antwoorden in de vragenlijsten worden bewaard. Deze zullen op geen enkele manier worden gekoppeld aan uw naam of emailadres.

  Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met de onderzoekers via het mailadres marianne.simons@ou.nl of midlife_6@ou.nl

  Alvast dank voor uw tijd en moeite!  Zie de pdf in de bijlage voor meer informatie over het onderzoek.

  pdf Bijlage: PDF

Terug naar de lijst