Zoekfunctie werkt niet 

Onderwerp van maartje

Terug naar de lijst
  1. maartje
    Nietvanweegen

    Toon alleen de berichten van maartje
    Ik krijg deze foutmelding:


    Database error in SphSQL :

    Link-ID == false, connect to 81.169.225.8:9312 failed
    mysql error:

    mysql error number: 0

    Date: Thursday 16th 2020f July 2020 04:14:24 AM
    Script: >>LINK<<
    IP Address: 5.132.109.176
    SERVER: h2856780.stratoserver.net


  2. Piep
    Hokus Pokus

    Toon alleen de berichten van Piep
    Om 4.15 uur s 'nachts...een website moet toch ergens updates doen?
  3. EmC
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van EmC
    quote:
    Dit schreef Piep
    Om 4.15 uur s 'nachts...een website moet toch ergens updates doen?


    Is nog steeds.
    Plaatje
  4. maartje
    Nietvanweegen

    Toon alleen de berichten van maartje

    quote:
    Dit schreef Piep
    Om 4.15 uur s 'nachts...een website moet toch ergens updates doen?


    Was gister overdag ook al zo.
  5. cool_lizz
    Kan het wat zachter

    Toon alleen de berichten van cool_lizz
    quote:
    Dit schreef maartje


    Was gister overdag ook al zo.

    Het is zelfs sinds tenminste woensdag...Smile
  6. maartje
    Nietvanweegen

    Toon alleen de berichten van maartje

    quote:
    Dit schreef cool_lizz

    Het is zelfs sinds tenminste woensdag...Smile



    Ik schreef dat op donderdag Smile
  7. cool_lizz
    Kan het wat zachter

    Toon alleen de berichten van cool_lizz
    quote:
    Dit schreef maartje



    Ik schreef dat op donderdag Smile

    Nou zie je .. dan klopt tSmile
  8. maartje
    Nietvanweegen

    Toon alleen de berichten van maartje

    quote:
    Dit schreef cool_lizz

    Nou zie je .. dan klopt tSmile



    Smile
  9. maartje
    Nietvanweegen

    Toon alleen de berichten van maartje

    Ik hoopte dat de zoekfunctie oook weer zou werken, maar die werkt nog steeds niet.
Terug naar de lijst