Op zoek naar werk? promotiedagen burgerzaken! 

Onderwerp van nienkevb

BEHEERD DOOR:
bart
Terug naar de lijst
 1. nienkevb
  natuurlijk

  Toon alleen de berichten van nienkevb
  Omdat er een steeds groter tekort aan medewerkers ontstaat worden er 5 promotiedagen Burgerzaken door het land georganiseerd! Speciaal voor mensen die interesse hebben in dit vakgebied maar daar nog geen werkervaring in hebben.

  Tijdens de promotiedagen wordt verteld wat het werk inhoudt en kun je zien of het iets voor je is.

  Verdere info in de l link hieronder!

  >>LINK<<
 2. Saskieja
  Abonnee

  Toon alleen de berichten van Saskieja
  Ik heb hier dus serieus wel eens over nagedacht. Toen het dagverblijf waar ik werkte in 2014 (zogenaamd) failliet ging, kwam ik in de ww. Crisis toen, kwam niet zomaar weer aan nieuw werk in de opvang. Zag toen een advertentie voorbij komen om via leren en werken medewerker burgerzaken te worden. Toch contact met veel mensen, afwisselend het leek me wel leuk. Omscholen dus.
  Wat me tegenhield was, dat ik flink gekort werd op mijn uitkering. Ik zou 1 dag stagelopen en 2 dagen opleiding. Dan had ik minder tijd (hahaha) om te voldoen aan sollicitatieplicht. Ik zeg en waar moet ik dan van rondkomen? Laat maar! Dan blijf ik wel wat langer "thuis".
 3. nienkevb
  natuurlijk

  Toon alleen de berichten van nienkevb

  Dat is inderdaad niet handig als je ook een gezin te onderhouden hebt. Ik heb echt geen idee hoe dat het opleiden en salariering geschiedt. Ik weet wel dat de arbeidsmarkt op dit moment heel anders is dan toen. Er is een groot tekort aan mensen dus mss is het nu financieel wel anders geregeld. Goede vraag dus voor geïnteresseerden als ze naar zo'n dag gaan!

  Dit is overigens niet alleen bedoeld voor vanuit een situatie zonder werk.
Terug naar de lijst