Waarom werkt mijn ING app niet bij betalen abonnement?

Onderwerp van Dianaa

Terug naar de lijst
  1. Dianaa
    Blond en Rond

Toon alleen de berichten van Dianaa
    Weer gedoe bij verlenging
    Ik kom niet in mijn ING app als ik wil betalen bij verlenging abonnement
    Ook geld overmaken in mijn tegoed werkt niet
    Wat gaat hier mis?
  2. Marianne-b
    en dan .. is er koffie ☕️

Toon alleen de berichten van Marianne-b
    Dat heb ik ook gehad
  3. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    quote:
    Dit schreef Dianaa
    Weer gedoe bij verlenging
    Ik kom niet in mijn ING app als ik wil betalen bij verlenging abonnement
    Ook geld overmaken in mijn tegoed werkt niet
    Wat gaat hier mis?

heb je iets meer informatie? Wat precies niet werkt, en wat er dan wel gebeurt.

En over welke tegoed je het hebt? En wat er dan gebeurt? Of wat je ziet?
  4. Dianaa
    Blond en Rond

Toon alleen de berichten van Dianaa

Ik word na de keuze "ING" doorgelinkt naar de app en blijf vervolgens hangen
    Krijg de melding "als app niet opent ga naar Mijn ING"
    Waar het wachtwoord niet meer van weet

Bij beide, dus verlenging abonnement als storten in tegoed
  5. Ik heb het even uitgeprobeerd en het lukt inderdaad niet.
    Doorklikken naar de app via de oranje knop lukt niet. Er gebeurt niets als je daarop klikt.
    Plaatje
  6. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Ik zie het.

Alleen is het niet iets waar ik iets mee kan doen. Het is een ING-ding. Een foutje in die app.

Als je het via je desktop doet, en je app opent via de scanner lukt het wel.
  7. Dianaa
    Blond en Rond

Toon alleen de berichten van Dianaa

Ik heb geen scanner
  8. Piep
    Laat zich nakijken..

Toon alleen de berichten van Piep
    quote:
    Dit schreef Dianaa
    Ik heb geen scanner

De scanner in de ING app..
  9. Dianaa
    Blond en Rond

Toon alleen de berichten van Dianaa

quote:
    Dit schreef Piep

De scanner in de ING app..

De app die niet opent 😬
  10. quote:
    Dit schreef Dianaa

De app die niet opent 😬

Je moet dan verlengen via je laptop of ander device. En vanuit daar scannen.
  11. Dianaa
    Blond en Rond

Toon alleen de berichten van Dianaa

quote:
    Dit schreef Marlies

Je moet dan verlengen via je laptop of ander device. En vanuit daar scannen.

Heb de aanlog gegevens niet meer
    Regel alles via app

Maar goed, ik zal wat anders verzinnen

Betaalmethode waarbij alle banken meewerken zou wel handig zijn
    Smartpay is niet erg smart
  12. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM
    quote:
    Dit schreef Dianaa
    Ik heb geen scanner

Open de ING app normaal en kies daar voor scanner. Dus niet via OA, maar enkel de ING app.
    Zorg ervoor dat de qr-code voor de betaling op een laptop/desktop zichtbaar is en scan de code. ING app regelt dan alles.