FAQ 

Antwoorden op veelgestelde vragen

Ik word lastig gevallen in de chat! Wat nu?
Wat doe je er tegen?

 • Ten eerste kun je privéberichten negeren door in de chatbox onder 'opties' een vinkje te zetten bij "negeer privéberichten".
 • Ten tweede kun je een bepaald persoon in de chatbox 'negeren' door op de naam van die persoon te klikken met je rechtermuistoets en "negeren" te kiezen. Je krijgt de berichten van die persoon dan niet meer te zien.
 • Tenslotte kun je deze persoon op OuderAllen in je Zwartboek zetten. Hij of zij kan je dan geen emails of privéberichten meer sturen en je ziet zijn of haar berichten niet meer verschijnen.

  Gaat het echt te ver, dan zou een berichtje daarover zeer op prijs gesteld worden. Uiteindelijk kan de 'dader' een chat-verbod opgelegd krijgen als hij of zij de regels blijft overtreden. Maar dat kan dus alleen als er 'bewijsmateriaal' is.

  Zet een berichtje onder Support (zodat alleen de webmaster het kan zien) en meldt de volgende details (indien beschikbaar): - datum en tijd (ongeveer) van het gebeuren - bezoekersnaam van de 'dader' - als het in de algemene chat was: de gewraakte discussie (die kun je kopiëren door op het diskje te klikken onder in beeld). - als het mogelijk niet direct duidelijk is: de reden waarom hier sprake is van 'lastigvallen'.

  Zonder deze rapportage is het onmogelijk om mensen tot de orde te roepen en zullen na jou ook anderen lastiggevallen blijven worden!


 • Andere Vragen over Chat
  Ik kan niet op de chat komen!
  Help, de chatbox doet het niet!
  Hoe kan ik mijn profiel in de chat invullen?

  Je kunt ook een vraag stellen op
  Support

  Zoeken

  zoekwoorden scheiden door spaties
  ?

  Veel gezocht:
  alimentatie
  foto
  aanmelden
  inloggen
  toegang
  plaatjes
  abonnement
  kids
  registratie
  email
  verwijderen
  allimentatie
  berichten
  vakantie
  profiel
  bericht
  chat
  club
  support
  Code