FAQ 

Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe geef ik me op voor een uitje?
Er zijn twee soorten uitjes.

 • Particulier initiatief
  Deze uitjes worden door een (of meer) bezoeker(s) van OuderAlleen georganiseerd. Vragen, opmerkingen en klachten over dat uitje kun je alleen bij de organisator (degene die het onderwerp gestart is) kwijt, en niet bij OuderAlleen.

  Meestal is het voldoende om te reageren op het betreffende onderwerp en te zeggen dat je komt. Soms staat in het eerste onderwerp een andere procedure beschreven. Voor de meeste uitjes kun je je gewoon opgeven. Soms lijkt het wel of iedereen elkaar kent, maar vaak is dat niet meer dan 'virtueel kennen', ofwel: berichten van elkaar gelezen hebben op OuderAlleen. Probeer er gewoon eentje uit.

  Behalve in de rubriek Uitjes wordt er ook vanalles georganiseerd in de verschillende clubs en in de Uitjesrubriek van AlleenOver.

  Lees de opmerkingen over deelname aan een uitje.

 • Initiatief van OuderAlleen
  Bovenaan de Uitjespagina vind je de uitjes die OuderAlleen organiseerd. Het is altijd vrije inschrijving (voor abonnees dan) en soms moet je er snel bij zijn (met name de feesten kunnen hard gaan). Via de link OOK (op de pagina waar een uitje omschreven wordt) kun je je opgeven.

 • Andere Vragen over Uitjes
  Hoe organiseer ik een uitje?
  Hoe werkt de wachtlijst?
  Bij deelname aan een uitje.

  Je kunt ook een vraag stellen op
  Support

  Zoeken

  zoekwoorden scheiden door spaties
  ?

  Veel gezocht:
  alimentatie
  foto
  aanmelden
  inloggen
  toegang
  plaatjes
  abonnement
  kids
  registratie
  email
  verwijderen
  allimentatie
  berichten
  vakantie
  profiel
  bericht
  chat
  club
  support
  Code