Ik heb Tzatziki gemaakt
De smaak is goed, maar door de kruiden net iets te pittig
Suiker lijkt me geen goed idee nu, vanwege de smaak van de Griekse yoghurt.
Wat kan ik gebruiken om het iets milder te maken?
-
-
Yoghurt erbij denk ik...
30 mei '15 - 18:30:28 -
Toch is suiker wel een optie hoor...ik doe dat er altijd standaard een beetje in. Anders misschien even proberen als je er een kleine hoeveelheid uithaalt...
En in Tzatziki hoort toch geraspte komkommer? Dat helpt natuurlijk ook met het miilder maken.30 mei '15 - 18:31:25 -
Mss beetje honing?
30 mei '15 - 18:31:43 -
quote:
Dit schreef Avalon
Yoghurt erbij denk ik...
Ja, maar dat heb ik nu niet voor handen , zal ik eerst weer naar de winkel moeten...30 mei '15 - 18:32:10 -
quote:
Dit schreef on-my-own
Toch is suiker wel een optie hoor...ik doe dat er altijd standaard een beetje in. Anders misschien even proberen als je er een kleine hoeveelheid uithaalt...
En in Tzatziki hoort toch geraspte komkommer? Dat helpt natuurlijk ook met het miilder maken.
Ga ik gelijk even doen!
(komkommer zit er al in)30 mei '15 - 18:32:48 / 30 mei '15 - 19:52:20 -
quote:
Dit schreef Geanna
Ga ik gelijk even doen!
Het is idd minder pittig...
maar, wel wat zoeter..(duhhh ;-) )30 mei '15 - 18:36:49 -
quote:
Dit schreef Geanna
Het is idd minder pittig...
maar, wel wat zoeter..(duhhh ;-) )
Wat citroensap? Munt?30 mei '15 - 19:07:50 -
Ik ga morgen nog wat yoghurt kopen, dan moet het, met de suiker erbij, wel goed zijn.
Bedankt allen voor het meedenken30 mei '15 - 19:54:01