Wij vinden het erg leuk. Doen dit altijd met kerst ipv het standaard gourmetten wat de meesten doen.
Ik vind het minder stinken, ook al ontkom je niet geheel hieraan. Alhoewel pizza ruikt wel lekker altijd.
Zorg er wel voor dat je de bodems scheidt dmv een stukje bakpapier ipv alleen met bloem om aan elkaar plakken te voorkomen. Met alleen bloem gebeurd dat door de warmte van het apparaat uiteindelijk toch. Verder kun je alle ingredi?nten gebruiken die je maar lekker vindt op een pizza.
Wij vinden het erg leuk, en ook voor kinderen is het een schot in de roos
voor de bodems gebruiken we altijd kant en klaar pizzadeeg van tante Fanny, met de vorm die bij de pizzarette wordt geleverd kun je ze mooi uitsteken, en er wordt een potje tomatensaus bijgeleverd
de lucht blijft minder hangen dan bij gourmetten vind ik
Wij hebben Pizzarette Original (Waves) van Emerio.
Zelf pizzadeeg maken is ook erg lekker met echte Italiaanse meel. Duurt alleen wat lang met rijzen en zo.
Wij gebruiken ook vaak gewoon Koopmans Mix voor Pizzabodem Italiaans.
Wat betreft tomatensaus voor de bodem gebruiken we die kleine blikjes, die bijna niets kosten. Pot met Italiaanse kruiden erbij voor extra smaak. En beleggen met alle favoriete ingredi?nten.