Voor mijn gasten die geen gluten mogen wil ik deze cake bakken >>LINK<<
Het is geen moeilijk recept. Alleen vraag ik mij af of de schil van de sinaasappel moet. De schil moet geboend worden dus dan denk je van niet. Ik twijfel. Ik ga de sinaasappel eerst maar koken wellicht valt er geen schil meer af te pellen. Welke bakker weet het
En geproefd!!. Nu is een glutenvrije cake zo wie zo anders van structuur, dus dat is al anders. Ik vond hem erg sinaasappelig, naar het bittere toe. Misschien komt dat wel omdat ik weet dat er sinaasappelschillen in zitten. Zelf zou ik er niet voor kiezen. Morgen komt mijn glutenvrije oom. Kijken wat hij ervan vindt.
Cake is een super makkelijk recept. Alleen kreeg ik hem weer eens niet mooi uit de siliconenbakvorm. Heel de onderkant zat vastgeplakt.
Ik vind hem lekker!
Dochter lust hem wel maar heeft liever gewone.
Ik had er 7 kleine eitjes in gedaan en ook 350 gr amandelen gemalen ipv 250 want
dat zat in de zak van de Marokkaanse winkel.
Ik ga hem zeker nog een keer maken.
Leuk te lezen. Morgen heeft de cake nog meer smaak. Vriendlief vond het 3x niks, maar dat kwam volgens mij omdat ik erbij zei dat de cake glutenvij is.
Glutenvrije oom vond het een succesnummer. Ik heb hem nog een extra stuk mee naar huis gegeven en mijn tante het recept. Hier toch wel een grote blij!!
Hier vond de visite hem ook heel lekker.
Ze wilde hem wel een keer samen maken zei ze.
Dan allebei de helft nemen. :)
Ik denk dat ik hem komend weekend weer maak om mee op vakantie te nemen. :)
Misschien ga ik de gemalen amandelen de volgende keer in een droge pan eerst roosteren. Ik vraag me af wat dat zou doen.
Ik ben verder niet glutenvrij of tarwevrij maar ik vind het wel leuk om andere dingen te proberen.