Voor mijn gasten die geen gluten mogen wil ik deze cake bakken >>LINK<<
Het is geen moeilijk recept. Alleen vraag ik mij af of de schil van de sinaasappel moet. De schil moet geboend worden dus dan denk je van niet. Ik twijfel. Ik ga de sinaasappel eerst maar koken wellicht valt er geen schil meer af te pellen. Welke bakker weet het
En geproefd!!. Nu is een glutenvrije cake zo wie zo anders van structuur, dus dat is al anders. Ik vond hem erg sinaasappelig, naar het bittere toe. Misschien komt dat wel omdat ik weet dat er sinaasappelschillen in zitten. Zelf zou ik er niet voor kiezen. Morgen komt mijn glutenvrije oom. Kijken wat hij ervan vindt.
Cake is een super makkelijk recept. Alleen kreeg ik hem weer eens niet mooi uit de siliconenbakvorm. Heel de onderkant zat vastgeplakt.
Leuk te lezen. Morgen heeft de cake nog meer smaak. Vriendlief vond het 3x niks, maar dat kwam volgens mij omdat ik erbij zei dat de cake glutenvij is.
Glutenvrije oom vond het een succesnummer. Ik heb hem nog een extra stuk mee naar huis gegeven en mijn tante het recept. Hier toch wel een grote blij!!