Ik doe zelf tegenwoordig spruitjes (die zijn geloof ik nu permanent in de aanbieding) halveren en wokken, scheut honing erbij, appelstukjes eventjes mee laten bakken en op het allerlaatste nog wat stukjes walnoten. Dat doe ik dan door de puree, zoete spruitjesstamp!
quote:Dit schreef Mimi Kebab van frikandel.
Schil een doos bevroren Aldi/Lidl frikandellen met een dunschiller in reepjes. Kruid ze naar smaak na met wat kebab kruiden. Daarna bakken in een grote pan en serveer met een stuk Turks brood .
Evt ijsbergsla en saus naar keuze toe....
ps moet je wel van frikandellen houden natuurlijk, Ik niet
Ik moet heel hard lachen bij jouw laatste opmerking.
Ik ben (al sinds ik op kamers ging, dat is 32 jaar geleden, maar toen verzamelde ik ze alleen en bladerde erdoor want er was geen AH in de buurt) fan van de Allerhande; de AH mag dan een miljardenwinst maken, ze hebben wel het hele januarinummer geweid aan budgetvriendelijke gerechten. Ik wilde een recept daaruit hier plakken maar ik merk dat de Turkse server me geen toegang tot de site geeft.
(Best lastig; ik mag ook al geen films kijken op cinetree..(
Mijn All time favourite is pasta met saus van blauwe schimmelkaas (de goedkoopste), room, champignons en gebakken ui+ knoflook. Dit dan aangevuld met een salade naar keuze, of beter nog; gegrilde courgette + tomaten uit de oven.