Slowcooker
Onderwerp van Mariska2
BEHEERD DOOR:
Terug naar de lijst
-
quote:
Dit schreef Tresie56
Met dit weer denk ik niet direct aan Snert, sorry 😣
Tis harstikke koud hoor ❄️
-
quote:
Dit schreef Dianaa
Tis harstikke koud hoor ❄️
Ja ik had vandaag een sjaal erbij om..nu ben ik wel een koukleum maar toch...
Maar ik heb zomers ook wel eens zuurkoolstamppot gekookt dan had ik daar ineens zin in.
-
quote:
Dit schreef Tresie56
Met dit weer denk ik niet direct aan Snert, sorry 😣
Ik wel, heerlijk!
-
Bij mij staat hij te pruttelen met een srilankaanse pompoencurry.
-
quote:
Dit schreef Mariska2
Ik wel, heerlijk!
Ik heb gisteren pastinaken soep gegeten met oerbrood, past ook goed bij het seizoen.
-
Gisteren heb ik Kip Pilav gemaakt
Onderstaand recept is voor 4 personen:
- 500 gram kipfilet
- 1 prei
- 1 rode en 1 gele paprika
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 blikje perziken (pas het laatste half uur toevoegen) plus wat van het sap
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 groentebouillonblokje
- 150 ml ketjap manis
- sambal of chilivlokken
4,5-5 uur op Low
Geserveerd met rijst en kroepoek.
(Omdat wij met 5 personen waren, heb ik iets meer van de ingrediënten en daarnaast ook nog een zakje AH nasigroenten toegevoegd.)
Ik ga deze zeker nog vaker maken
-
quote:
Dit schreef Marlies
>>LINK<<
Deze is ook erg lekker.
Deze heb ik vorige week gemaakt, was ook heerlijk!
-
00h
naar buiten
Wordt de kip niet eerst aangebraden?
(Scheelt weer werk & afwas als het zo is.)
De broodbakmachine staat aan.
-
quote:
Dit schreef 00h
Wordt de kip niet eerst aangebraden?
(Scheelt weer werk & afwas als het zo is.)
De broodbakmachine staat aan.
Dat is niet nodig, ik vind het lekker smeuïg worden als ik het zonder aanbraden in de slowcooker doe.
Maar er zijn ook mensen die het juist lekkerder vinden als ze het eerst even aanbraden.
Terug naar de lijst