Hier vinden ze kippenpootjes en gekruide aardappels uit de airfryer lekker. Worstjes zijn ook net lekkerder dan uit de pan.
Of een voorgebakken keizerbroodje uithollen, spekjes, champignons en een ei er in, en dan de airfryer in, altijd lekker.
Ik gebruik 'm al ruim 3 jaar en juist m'n oven bijna niet meer Alles wat in de oven kan kan in de airfryer Daar mijn meeste kinderen uitvlogen zijn, is hij groot genoeg Wel bewust voor 'n rechthoekig exemplaar gekozen zodat hij in 'n hoek kan staan
quote:Dit schreef Mimi Ik gebruik 'm al ruim 3 jaar en juist m'n oven bijna niet meer Alles wat in de oven kan kan in de airfryer Daar mijn meeste kinderen uitvlogen zijn, is hij groot genoeg Wel bewust voor 'n rechthoekig exemplaar gekozen zodat hij in 'n hoek kan staan
Doe je er dan een hele maaltijd in of een deel?
Heb je er minder afwas van?
quote:Dit schreef Mimi Altijd 'n deel Nooit de hele maaltijd en 't scheelt 'n pan
Volgens dat boekje kan zelfs een hele maaltijd.
Varkenshaas met sperziebonen en aardappelschijfjes:
airfryer voorverwarmen op 200 graden
sprenkel wat olijfolie over de groente en de varkenshaas.
Bak de aardappelschijfjes 2 min.
Na 2 minuten de varkenshaas erbij (heel of in grote stukken gesneden)
Na opnieuw 2 minuten de sperziebonen erbij.
Dan nog 8 minuten bakken.
Naar smaak peper en zout toevoegen.
wie gebruikt de airfryer na een paar maand nog vaak?
En hoe vaak gebruik je 'm dan?
Het lijkt me 1 grote sta in de weg.....
Ik ben al aan mijn 2e toe. 5 jaar. alle ovengerechten voor 2 personen naast alle snacks , broodjes , kipgerechten etc groot voordeel: op temperatuur binnen max 3 min, kortere baktijd