-
-
quote:
Dit schreef jellehl
Ik had ook zo'n moeder.. telt dat ook?
Mijn moeder liet de komkommer overigens niet zo uitlekken dus was de komkommersalade redelijk nat.. en werd meestal geserveerd bij wat vetter eten.. als de komkommer op was dronk ik dan meestal nog wat van dat resterende komkommersap
Tegenwoordig zou ik eerder een Tzatziki maken dan pure komkommer.
19 jun '25 - 09:08:08 -
quote:
Dit schreef jellehl
Mijn moeder liet de komkommer overigens niet zo uitlekken dus was de komkommersalade redelijk nat.. en werd meestal geserveerd bij wat vetter eten.. als de komkommer op was dronk ik dan meestal nog wat van dat resterende komkommersap
Tegenwoordig zou ik eerder een Tzatziki maken dan pure komkommer.
Tzatziki yammie19 jun '25 - 09:33:36 -
Hier maak ik het overal bij, wordt bijna dagelijks gegeten als bijgerecht.
Komkommers schaven in plakjes met kaasschaaf en dan zout en flink wat gemalen zwarte peper, azijn, suiker en ui gesnipperd erbij.
Mijn moeder maakte het ook altijd daar heb ik het van.
Als m'n jongste er is laat ik de ui weg hij vindt dat vies.19 jun '25 - 09:42:25 -
-
-
Mijn moeder gebruikte ipv azijn slasaus of beetje mayonaise
19 jun '25 - 12:24:18 -
quote:
Dit schreef mtriviant
Ik heb wel een recept van ouderwetse komkommersla:
>>LINK<<
wij maken deze zonder ui.
Erg lekker.
Lekker deze ga ik zo maken voor bij de bbq. Zonder ui.
@mtriviant, wat een lekkere gerechten staan hier, ik wist niet dat je ook een eigen site had21 jun '25 - 12:18:51 / 21 jun '25 - 16:56:25