Snijd de kip in stukjes
Verhit de olie in de pan en fruit de curry pasta 2 minuten.
Voeg al roerende de kokosmelk toe.
Voeg kipfilee, limoen blaadjes,basilicum,palmsuiker en vissaus toe.
Laat stoven tot de kip gaar is ( 25 minuten)
Voeg daarna de bamboe toe en verwarm even mee.
Serveer de Curry met Jasmijn rijst.
Die salade hebben we wat een keren op het menu gehad
Deze lijkt mij ook lekker, ga ik ook eens uitproberen, alhoewel ik persoonlijk wat moeite heb met de kokos in de vele gerechten. Blijven er nog veel gerechten over zonder kokos gelukkig.
Sabine, ik heb gisteren ook een Thaise salade met biefstuk gegeten in een restaurant, lekker pittig en zeer smaakvol. Ik ga die van jou nu zeker ook eens maken.
Idd Anja brengt zeker mooie herinneringen naar boven.
Af en toe maak ik die salade weer als we thais eten.
Zag pas geleden weer flesjes Singa staan.
Dan gaan de gedachten terug naar een dakterras dat uit kijkt over Bang-Kok.
Maar in dit draadje ziet het er ook niet verkeerd uit,weer eens wat nieuwe recepten om uit te proberen. Top!!