Ik had hem gezien maar twijfelde nog. Kan je berichten welke het exact is (meestal hebben ze een nummer of zo iets)? Ik wilde er nog even op googlen..........
Even nog wat vragen, want ik ben ook aan het overwegen er een aan te schaffen
Hoop dat jullie die kunnen/willen beantwoorden.......
- kunnen er ook oliebollen in ?
-is het sneller dan een hete lucht oven........? Wat is het voordeel tov een hete lucht oven. (ik lees op internet dat het eigenlijk meer een soort mini oventje is?)
En ik ben ook maar tot aanschaf overgegaan. Heb de Philips Advance Xl gekocht. Hoop gedoe nog want bij thuiskomst bleek e.e.a. afgebroken, weer terug etc.... En ik wilde hem vandaag want ik had eters
Groenten gedaan (tomaat, paprika, courgette) was heerlijk. En patatjes er in gedaan. Ging allemaal vlekkeloos. Patat is lekker, veel beter dan ovenfriet . BIefstuk heb ik nog maar gewoon in de koekenpan gedaan...... Ik moet mij er nog verder in verdiepen maar tot zover : ik ben blij met mijn aanschaf
quote:Dit schreef Geanna Het klinkt allemaal erg lekker die recepten van jullie, maar ik vraag me echt af waarom zo'n apparaat? Alles wat ik lees maak ik gewoon klaar in mn oven...
wat is het verschil
Ik heb ook een oven.
Het verschil is het gemak, de snelheid en de kosten. En de smaak
Mijn oven op laten warmen voor een paar voorgebakken broodjes, of een groentegerechtje voor 2, duurt lang en vraagt in energiekosten meer dan het dubbele.
En in mijn oven doe ik geen kipfilet zonder vet, grote kans dat het heel droog ding is uiteindelijk. In de airfryer kan dat wel en smaakt hij heerlijk.......
quote:Dit schreef maxime1969 ik vraag me af hoe ik andere dingen kan bakken zonder dat 'patat-'mandje te moeten gebruiken?
Ik kan op internet geen speciale bakvormen vinden en als ik mijn eigen cakevorm oid zou gebruiken, moet die dan in dat patatmandje worden geplaatst?
Ik heb n airfryer 9240
Heb ik ook. Ik heb gisteren een glazen ovenschaaltje in het patatmandje geplaatst. Ging prima
quote:Dit schreef martijntje Ik maak er ook ham/kaas croissantjes in. Afbak croissantje doormidden en ham en kaas
De eerste keer had ik nog heerlijke geraspte kaas, die ik gebruikte. Was niet zo slim met de hete lucht die alles weg laat waaien. Dus nu verpak ik het croissantje grotendeels in folie zodat dit niet openklapt.
Ook een keer een wrap proberen warm te maken. Die vloog tegen het verwarmingselement op.
Ik heb gisteren ovenschoteltje met witlof/ham/kaas in de airfryer klaar gemaakt. maar heb helemaal geen last van geraspte kaas die tegen het verwarmingselement aanvliegt?