Ik heb de laatste weken 2 keer een stoofschotel gemaakt. Een van mijn favorieten is Rogan Josh, een Indiase lamschotel. Echt een aanrader, het lamsvlees wordt super zacht en de smaak is heerlijk. Ik heb het recept gewoon van internet geplukt: >>LINK<<
De toevoeging van de linzen is niet echt noodzakelijk. Je kunt er ook een (zoete) aardappel door doen om het geheel te binden.
Verder heb ik nog een rendang gemaakt die ook behoorlijk goed gelukt is. Recept van smulweb: >>LINK<<
De kemirienotenpasta (nooit van gehoord) en de djeruk poeroetblaadjes (gebruik ik ook niet dagelijks ) heb ik achterwege gelaten.
Leuk dat je de schotel gemaakt hebt. Je kunt eindeloos varieren met diverse kruiden. De ene keer krijg je inderdaad wel meer vet erbij dan de andere keer. Je moet altijd wel wat laten zitten maar met teveel wordt t gauw te machtig.