Welke hobbykok heeft ervaring met vacumeermachine?

Welke hobbykok heeft ervaring met vacumeermachine? 

Onderwerp van BeastofBurden

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    quote:
    Dit schreef saar-tej
    mocht ik kiezen tussen wecken en vacuumeren koos ik voor wecken

    Een left-over wecken???

    Ik zou eerder investeren in goede bakken voor de vriezer, evt een tafelmodel erbij. Op de dag zelf haal je de maaltijd eruit en zet je te ontdooien op het aanrecht. 's Avonds in de magnetron en klaar. Of, als je het goed wil doen, de avond ervoor in de koelkast.
  2. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    quote:
    Dit schreef meeuw

    O ja: sla, kruiden etc hou je goed vers in je koelkast als je ze in een plasticzak doet met ietsiepietsie water (echt theelepel) en dan de zak opblazen en dichtknopen.

    Of met aanhangend water. Wel onderin de koelkast.
Terug naar de lijst