Welke hobbykok heeft ervaring met vacumeermachine?

Welke hobbykok heeft ervaring met vacumeermachine? 

Onderwerp van BeastofBurden

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. meeuw
    druk met leven

    Toon alleen de berichten van meeuw
    Ik kies ervoor om bijv. saous voor pasta in te vriezen of wokgroente ed. Ik laat dat dan van te voren ontdooien wat Dayenne zegt. Ook vries ik gekookte rijst in.
    gekookte aardappels houdt je 1 a 2 dagen goed in water in de koelkast en kun je dan met hete melk prima puree van maken.
    Dan kook ik de pasta vers of de woknoedels vers en doe er de saus door.
    Ook pasta spinazie e.d zet ik op die manier in 10 minuten op tafel.

    Helaas geen ervaring met de vacuum ding.

    O ja: sla, kruiden etc hou je goed vers in je koelkast als je ze in een plasticzak doet met ietsiepietsie water (echt theelepel) en dan de zak opblazen en dichtknopen.
Terug naar de lijst