Inductie koken.

Inductie koken. 

Onderwerp van Malero

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    Sowieso nwe pannen kopen. Los van krom, is er iets met het metaal wat drama gaat geven zodra je dat op inductie wil doen (geleiding niet goed oid).

    Ik kook nu 3 jaar op inductie en zou niet meer anders willen. Het werkt net als met gas, echt net zo. Uit is uit en aan is aan. Heel zacht, heel hard, alles kan. Mijn tip: kijk naar een inductie fornuis van Indesit. Mijne kostte indertijd 399 euro (rechtstreeks van de fabriek en inmiddels zijn ze niet meer zo goedkoop te vinden).

    Nog altijd goedkoper dan gangbaar: >>LINK<<

    Wat mij trouwens is opgevallen is dat mijn energieverbruik niet noemenswaardig meer is geworden door inductie koken.
  2. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    Ik wok ook gewoon (wok van Ikea) en heb er totaal geen problemen mee. Maar het is wel wat Mikky zegt, juist de warmte rondom die je bij wok nodig hebt, heb je bij inductie idd niet. Maar ik heb er geen last van.
  3. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    quote:
    Dit schreef Anne-Marie68
    Ik kook al 20 jaar op inductie en ik wil niet anders meer. Op gas of inductie koken is bijna hetzelfde. Het enige grote verschil is dat iets op inductie sneller kookt.

    Absoluut sneller idd.

    Wat ik ook handig vind is de tijdklok. Als ik zeg dat een bepaalde pit na 20min uit moet, dan doet ie dat dus. Ideaal.
Terug naar de lijst