quote:Dit schreef elly69 Heb jij weleens van de mooie naam Gieser Wildeman gehoord?
Past bij dit seizoen, hoe ga jij er mee om?
Hoe krijg je die smaak van vroeger?
Gewoon koken. Een uur of drie op een heel zacht pitje laten staan. Wijn, bessensap..... ??? Geen idee wat er allemaal bijgegooid wordt maar niet nodig, ze kleuren vanzelf wel, het duurt alleen heel lang. Eerlijkgezegd: is het daarom iets voor hooguit ??n keer per jaar op een zondagmiddag ofzo.
quote:Dit schreef Edith64
Echt? Ik zet het savonds op of idd op een zondag. Veel te lekker voor 1 x per jaar, het liefst lauw met echte slagroom :-)
Ik eet ze wel vaker maar dan kook ik ze niet zelf. Maar mmmm, met slagroom. Is niet eerder in me opgekomen om dat te doen. Probeer ik een keer uit, wel met ijs. Combi van heet en ijskoud.