Inductie koken (of halogeen, elektrisch of toch keramisch...)

Inductie koken (of halogeen, elektrisch of toch keramisch...) 

Onderwerp van Bezoeker

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Bezoeker
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Bezoeker
    We zijn ons aan het orienteren op koken met een inductieplaat. Ik heb inmiddels begrepen hoe het werkt, maar ben vooral benieuwd naar ervaringen. Ik begrijp dat het veiliger is dan een gaskookplaat omdat er geen vuur is en je kunt hem niet per ongeluk aan laten staan. Maar hoe weet je bijvoorbeeld wanneer de 'vlam' iets hoger of lager moet, kun je nog wel wokken (of voedsel in heel korte tijd snel verwarmen ?), en is het in verbruik/prijs te vergelijken met gas? Hoe lang gaat zo'n plaat mee en kun je kleine reparaties zelf uitvoeren ?

    Wanneer je ervaring hebt met halogeen, elektrisch of keramisch hoor ik het trouwens ook graag. We zitten nog in de ori?ntatiefase zeg maar Smile
  2. Bezoeker
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Bezoeker

    Jouw Etna is prachtig, Poppetje Smile

    Dus we kunnen oa wokken, vlees snel dicht laten schroeien, pannekoeken bakken en de plaat is lekker hiegiesch. Wat is OA toch handig. Bedankt allemaal !
  3. Bezoeker
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Bezoeker

    quote:
    Dit schreef JWmartin


    Je moet er wel rekening mee houden dat je een zwaardere elektrische aansluiting nodig hebt.


    Das ook een goeie.
Terug naar de lijst