Hoe maken jullie je macaroni/spaghetti saus

Hoe maken jullie je macaroni/spaghetti saus 

Onderwerp van -caty2

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Margoos
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Margoos
    Zelf maak ik al jaren verschillende tomatensauzen over de pasta, afhankelijk van salaris binnen of salaris op zeg maar;
    Voldoende budget; rundergehakt 300 Gr, 2 uien, teen knoflook, halve courgette, 4 pomodori tomaten, blik gepelde tomaten en blikje tomaten Puree, geraspte kaas, Italiaanse kruiden, versgemalen zwarte peper, half bouillonblokje (paddestoelen/rund)
    Variaties op de groente; paprika, champignons, prei, mais.
    Zalm ipv gehakt

    De budgetvariant: 3 stengels bleekselderij, ca 400 Gr Winterpeen, geraspt. Een pak gezeefde tomaten (ca 3 dl) of 2 blikjes tom.puree en 2 blikjes water, 3 uien en 2 tenen knoflook.

    Altijd in olijfolie ui/vlees aanbraden en saus minstens een uur zachtjes laten pruttelen.
Terug naar de lijst