Lekkere nasi maak je met rijst gebroken korrel.
Wat heb je nodig spekblokjes of kip blokjes klein gesneden
Gebroken rijst 2 a 3 theekopjes uit een zakje verkrijgbaar bij de jumbo
2 teentjes knoflook
2 of 3 sjalotjes of 1 kleine ui
Klein bouillon blokje.
Trassie De verpakking is een groot blokje en je je gebruikt maar een paar korrels net zo groot als een bouillon blokje.
Trassie is garnalen pasta.
Paprikapoeder.
Meekook sambal theelepeltje
Klein scheutje ketjap of soja saus.
Het lekkerste is ook om de rijst een dag van te voren te koken en dan te bewaren in een schaal en pas de volgende dag te gebruiken.
Nasi daar hoeft niet zo veel ingredi?nten in anders is het net hutspot.
Kruidenmengsels van de Conimex is troep en smaakt nergens naar.
Kan je net zo goed die flauwe nasi van de Chinees halen
Alles is verkrijgbaar bij een jumbo of lokale toko