quote:
Dit schreef Rose_s
Ik heb in mijn enthousiasme om iets extra lasagne te maken een hele grote schaal extra.
We vieren zondag onze verjaardagen en ik vroeg me af of ik de lasagne met stenen schaal en al kan invriezen. Of zou alles dan niet door en door bevriezen, waardoor er bederf optreed, alles is gekookt en gebakken dus wel gaar.
Ha Rose, als ik je verhaal zo lees zou ik het voorzichtig overscheppen in een plastic bak, met een deksel. En dan in de vriezer.
Het bevriest wel door en door als je de temperatuur maar goed op vriesstand hebt. Overigens afgekoeld er in zetten, anders kost het te veel stroom.
Steen kan kapotvriezen met het risico dat er schilfers in je eten komen.
De plastic bak kan je ontdooien in de magnetron en er dan wat salade bij serveren, de slablaadjes op de imperfecte randen .
De smaak wordt alleen maar beter.
De koelkast is net iets te lang. Het is pas dinsdag, dat is bijna een week.
Je wil je visite niet aan de voedselvergiftiging helpen
De lege schaal laat je uitlikken door Eric, Eric deze keer wel aan de schaal likken