Ik vind persoonlijk Valess niet te eten. Producten van Vivera idem, die zijn droog en smaakloos.
De hamburgers van de Vegetarische Slager vindt iedereen hier lekker, de vleeseters dus ook.
De hamburgers de luxe van AH ook.
De gegrilde stukjes van AH.
De schnitzels van quorn.
De gehakt van alle merken, behalve Lidl, en de losse ?rauwe? gehakt (daar kun je dus zelf ballen van draaien) van Vegetarische Slager.
Falafel van AH.
En nog veel meer van vooral AH.
quote:Dit schreef Tinus
Bron?
Dit nog los van de andere problemen met melkvee.
>>LINK<<
Los hiervan: voor melk en eieren sneuvelen een heleboel kalfjes en hasntjes. Ik ben geen veganist, maar dat is wel iets wat een hoop vegetari?rs niet beseffen.
In 2016 kwamen ongeveer 1,22 miljoen koeien regelmatig buiten. Dat was 65 procent van de melkveestapel. De zuivelindustrie houdt bij op hoeveel melkveebedrijven de koeien buiten komen. Dat gebeurde in 2016 op 78,9 procent van de melkveebedrijven.
Hmm, regelmatig buiten? wat is dat?
Campina: >>LINK<<
6 uur per dag, op 120 dagen per jaar. Dat is minder dan 10%.
Waarom ga je nou kritisch lopen doen over de zonuren van een koe in een draadje over vleesvervangers?