Vast een hele domme vraag. Ik kan best goed koken als ik wil maar heb niet zoveel verstand van basiseten. In dit geval hachee dat ik vandaag voor de vierde keer in mijn leven maak. Op foto's zie ik dan altijd sliertjes, draadjesvlees maar mijn hachee blijft gewoon in blokjes. Altijd. Moet ik dat nou zelf uit elkaar gaan trekken? Of zo? Echt serieuze vraag.
quote:Dit schreef Tinus
Je gebruikt officieel hachee vlees?
Voor rendang laat ik vlees tot wel 5 uur pruttelen.
Vlees genoemd in het Ah recept. Riblappen? Runderstoofvlees? Geen idee meer hoe dat heet, eet niet zoveel vlees. Maar als ik het goed begrijp uit twee reacties dan is het raadzaam het nog wat langer te laten stoven. En dan nu de ham😀vraag: valt het dan vanzelf uit elkaar?
quote:Dit schreef Paulus Kruidnagel erbij.
Laurierblad kan ook voor de smaak.
2 uur stoven is meestal genoeg met vleesblokjes.
Nee dus. Minimaal 3 lees ik hierboven. Heb het nog even opgezet, wachten tot het uit elkaar valt. Dit soort basiswetenswaardigheden mis ik echt in mijn opvoeding
quote:Dit schreef Rene_63 Hoe langer je het kan laten sudderen zoals Malero al schrijft des te beter kan de smaak van de kruiden etc. goed intrekken in het vlees dus hoe langer hoe beter