Hachee

Hachee 

Onderwerp van BeBritty

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Dianaa
    Blond en Rond

    Toon alleen de berichten van Dianaa
    Geen mager vlees kiezen. Riblappen worden lekker mals. Door een zuurtje wordt vlees mals, dus wat mosterd, of azijn erbij. 3 u is wel het minimum
  2. Dianaa
    Blond en Rond

    Toon alleen de berichten van Dianaa
    quote:
    Dit schreef BeBritty

    Vlees genoemd in het Ah recept. Riblappen? Runderstoofvlees? Geen idee meer hoe dat heet, eet niet zoveel vlees. Maar als ik het goed begrijp uit twee reacties dan is het raadzaam het nog wat langer te laten stoven. En dan nu de ham😀vraag: valt het dan vanzelf uit elkaar?


    Als het niet van een hele oude koe is, valt het uit elkaar bij lang stoven
  3. Dianaa
    Blond en Rond

    Toon alleen de berichten van Dianaa
    quote:
    Dit schreef BeBritty

    Aha, dank je Dianaa. En hoe weet ik of vlees nietvan een oude koe is? Mag ik gewoon uitgaan van een jonge koe als ik het bij een slager koop?


    Helemaal zeker weet je het nooit
    Dus als het na 5 u stoven met bijv azijn nog steeds niet uit elkaar valt dan lift het niet aan jou Smile
Terug naar de lijst