Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen
Onderwerp van EmC
BEHEERD DOOR:
Terug naar de lijst
-
Opgebakken aardappelen (die dus al gaar zijn) met veel boter bakken. Boter heet laten worden, niet tot zwarte damp, aardappelen in de pan, vuur laag zetten (in schaal 1-10 op stand 3). Er bij blijven. Als ze bruin zijn om draaien met een spatel. Evt boter toevoegen.
Met rauwe aardappelschijfjes lukt het mij alleen in de airfryer. Eerst even besprenkelen met olie in een bak, omhusselen. Daarna in de fryer. Regelmatig om gooien.
-
quote:
Dit schreef EmC
Echt?
Ik wil knapperige goudbruine schijfjes.
Dan moet je ze in de airfryer doen. Anders krijg je dat nooit voor elkaar.
-
quote:
Dit schreef Dianaa
In zonnebloemolie
Airfryer maakt ze droog
Voor je ze in de fryer doet, besprenkelen met olie. Of gewoon in de frituurpan.
-
Oh ik had even een foto moeten maken van mijn gebakken schijfjes... Stom. 🤦🏻
-
quote:
Dit schreef EmC
Mag geen voorgekookt gebruiken van Marlies en Bloem. En van Joy en ook niet van Raaf.
Je zit mij er toch niet voor aan om ruzie met 4 vrouwen te durven?
Als je ze met zak en al even een minuut in de magnetron zet, zijn ze gaar.
-
Ik vond het een ramp, die keramische pannen.
-
quote:
Dit schreef EllesB
Vertel:).
Nou, gebakken aardappeltjes kreeg ik er niet lekker in. Alles bakte vast aan de bodem.
Terug naar de lijst