Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen  

Onderwerp van EmC

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    Opgebakken aardappelen (die dus al gaar zijn) met veel boter bakken. Boter heet laten worden, niet tot zwarte damp, aardappelen in de pan, vuur laag zetten (in schaal 1-10 op stand 3). Er bij blijven. Als ze bruin zijn om draaien met een spatel. Evt boter toevoegen.

    Met rauwe aardappelschijfjes lukt het mij alleen in de airfryer. Eerst even besprenkelen met olie in een bak, omhusselen. Daarna in de fryer. Regelmatig om gooien.
  2. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    quote:
    Dit schreef EmC


    Echt?
    Ik wil knapperige goudbruine schijfjes.

    Dan moet je ze in de airfryer doen. Anders krijg je dat nooit voor elkaar.
  3. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    quote:
    Dit schreef Dianaa


    In zonnebloemolie
    Airfryer maakt ze droog

    Voor je ze in de fryer doet, besprenkelen met olie. Of gewoon in de frituurpan. Smile
  4. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    Oh ik had even een foto moeten maken van mijn gebakken schijfjes... Stom. 🤦🏻
  5. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    quote:
    Dit schreef EmC


    Mag geen voorgekookt gebruiken van Marlies en Bloem. En van Joy en ook niet van Raaf.
    Je zit mij er toch niet voor aan om ruzie met 4 vrouwen te durven?

    Als je ze met zak en al even een minuut in de magnetron zet, zijn ze gaar.
  6. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    Ik vond het een ramp, die keramische pannen.
  7. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    quote:
    Dit schreef EllesB



    Vertel:).

    Nou, gebakken aardappeltjes kreeg ik er niet lekker in. Alles bakte vast aan de bodem.
Terug naar de lijst