Ik denk idd een nieuwe pan met anti-aanbaklaag. Geen metalen omschepspatel gebruiken dan krijg je krassen en de helft minder bakken, dan kom je al aan heel eind.
Ik doe er ook wel eens Paneermeel met kruiden op dan worden ze nog krokanter.
quote:Dit schreef Zwembandje
Wat is dan je uitgangspunt?
Zelf gekookte en in plakjes gesneden vastkokers?
Aardappelen eerst nog bevochtigen o.i.d. of de paneer gewoon op de "naturel" aardappel?
Voordat ze in de pan gaan of aardappelen in de pan en dan paneer er overheen?
Als ik aardappels ga bakken dan snij ik ze al in schijfjes voor ik ze ga koken. Ongeveer 10 minuten laten koken in water met zout. Afgieten en in een koekenpan de boter of olie laten warm worden, de aardappelschijfjes erbij en bestrooien met gekruide paneermeel. Regelmatig omscheppen tot ze allemaal knapperig bruin zijn.