Ik bak ze altijd in Becel Original, een vloeibare boter.
Ik heb ook het idee dat dat voorgebakken wel ruim wordt genomen, dus ik zet ze eerst even hoog op, daarna het gas naar beneden en dan laat ik ze een poos zachtjes bakken. Af en toe schep ik ze om en op het allerlaatst zet ik het gas nog wat hoger.
Ik heb nooit dat ze aan de pan vast zitten, maar helemaal ongeschonden komen ze ook niet uit de strijd:).
Ja, dat moet toch?
Ik neem aan gewoon in koud water opzetten en als het kookt nog 5 minuten door laten koken.
Pfff, allemaal extra werk. Doe ik niet eens, en bij mij lukken ze toch ook?
Die "groene" pannen vielen me mee qua prijs. Er zijn er een paar afgeprijsd. Ik had net toevallig bij de Blokker gekeken, nou dan heb ik die groene liever.
Ik ben heel benieuwd!
Het bakt dus wel anders, zo te horen.
Inmiddels een paar x de pannen gebruikt, en moet zeggen dat het tot nu toe erg bevalt!
Er is niks aangebrand en de pannen zijn zo weer schoon.
Ik "durf" ze nog niet in de vaatwasser te doen, daar schijnen ze stroever van te kunnen worden.
Ik kook op gas trouwens, dus heb iets goedkopere koekenpannen kunnen kopen. Ik wilde alledrie de maten vervangen, vandaar. >>LINK<<