quote:Dit schreef EmC Ik snap dat omgooien dat sommigen omschrijven niet.
Zie dat niet zo zitten.
Dan zit toch je hele keuken onder de olie?
Je kunt toch moeilijk een pan met kokende olie gaan omgooien?
En waar haal ik een deksel vandaan?
Ik heb nog nooit een koekenpan met een deksel in een winkel zien hangen.
als je nog boter/olie ziet terwijl je aan het bakken bent, zit er sowiezo te veel olie/boter in.
dus het 'omschudden " kan dan makkelijk zonder olie/boter te knoeien, omdat het alleen op de aardappelen zit en niet los in je pan.
als je aardappelen zelf voorkookt, doe dit op tijd, want ze moeten eerst afkoelen, voor je ze gaat bakken.
in trier heb je een echt aardappelrestaurant....d....echt alles van en met aardappelen (ja zelfs de drank)
nog nooit zulke lekkere gebakken aardappelen gegeten ...met kleine stukjes spek of zo.ik had het recept moeten vragen ;)