Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen

Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen  

Onderwerp van EmC

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. peter62
    ik-ben-ut!

    Toon alleen de berichten van peter62
    quote:
    Dit schreef EmC
    Ik snap dat omgooien dat sommigen omschrijven niet.
    Zie dat niet zo zitten.
    Dan zit toch je hele keuken onder de olie?
    Je kunt toch moeilijk een pan met kokende olie gaan omgooien?
    En waar haal ik een deksel vandaan?
    Ik heb nog nooit een koekenpan met een deksel in een winkel zien hangen.

    als je nog boter/olie ziet terwijl je aan het bakken bent, zit er sowiezo te veel olie/boter in.
    dus het 'omschudden " kan dan makkelijk zonder olie/boter te knoeien, omdat het alleen op de aardappelen zit en niet los in je pan.
    als je aardappelen zelf voorkookt, doe dit op tijd, want ze moeten eerst afkoelen, voor je ze gaat bakken.

  2. peter62
    ik-ben-ut!

    Toon alleen de berichten van peter62
    in trier heb je een echt aardappelrestaurant....d....echt alles van en met aardappelen (ja zelfs de drank)
    nog nooit zulke lekkere gebakken aardappelen gegeten ...met kleine stukjes spek of zo.ik had het recept moeten vragen ;)
  3. peter62
    ik-ben-ut!

    Toon alleen de berichten van peter62
    quote:
    Dit schreef Zwembandje

    Er is zoiets als een gebakkenaardappelencomplothoax.

    behoort allemaal tot de Capsicumannuumosyphobia.
  4. peter62
    ik-ben-ut!

    Toon alleen de berichten van peter62
    quote:
    Dit schreef EmC


    Ja, gezien. Ook nog met volle pan.
    Ik begrijp er niks van Smile
    Volgens velen in dit draadje kan dat niet.

    in twee pannen gebakken en bij elkaar gegooid ;)
Terug naar de lijst