Vorig jaar hield mijn electrische oven ermee op. De ovenboer raadde een combi/heteluchtoven aan, want zoveel meer voordeel. Ik was niet overtuigd, maar hou ook erg van mijn elektrieke oven. Gewoon omdat ik dat gewend ben, en precies weet en begrijp hoe hij werkt.
Souffletjes die altijd lukken, de cakes en koeken op verschillende hoogtes en het knapperige kaaskorstje op de lasagne.
Bij de combi/hetuchtoven gaat het mij vaak te hard, minder knapperig en de cakes zakken in of worden te hard.
Straks in de nieuwe keuken moet ik weer kiezen. Om ruimte te besparen zou een combi handiger zijn. Maar ik wil er nog niet zo aan.
Wie kiest er wel liever voor combi/hetelucht en waarom?
Wat fijn zoveel berichten en uitleg, dank jullie wel!
En wat een keuzes. Ik denk dat ik ook niet goed voor ogen had wat de verschillen en mogelijkheden zijn.
Ik weet nu waar ik mij in moet verdiepen