Electrisch of combi/hetelucht

Electrisch of combi/hetelucht 

Onderwerp van Imke

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. MarjanvanE
    Proost!

    Toon alleen de berichten van MarjanvanE
    Ik heb al meer dan 30 jaar jaar een combi-magnetron (niet dezelfde hoor).
    Ik doe lasagne, een cake, appeltaart en een ovenschotel op combi. Standen zijn zelf in te stellen.
    Snel klaar en gaar en bruin.
    Pizza's en (worste)broodjes gaan gewoon op de ovenstand.

    Tis maar net wat je gewend bent. Ik zou niet zonder kunnen.

    Op mijn werk hebben we een gloedje nieuwe oven waar ook een combi-stand in zit.
    Je kunt dan maar kiezen uit 3 wattages en als ik de hoogste pak en de graden instel, dan komt de lasagne er na 20 minuten sissend uit!
  2. MarjanvanE
    Proost!

    Toon alleen de berichten van MarjanvanE
    Die nieuwe oven die de ovenboer aanprijst, die kun je gewoon gebruiken voor je souffle en zo..
    maar af en toe de combistand gebruiken is lekker handig en snel.
Terug naar de lijst