Rijstkoker

Rijstkoker 

Onderwerp van Maxime1969

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. mamavan2
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van mamavan2
    1 op 1 en dan nog een klein beetje water.
    Ligt ook een beetje aan welke rijst je gebruikt.
    Ik gebruik basmati of pandan rijst.
    Ideaal toch zo'n rijstkoker!
  2. mamavan2
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van mamavan2
    quote:
    Dit schreef Imke
    Maar waarom doen jullie niet gewoon rijst in de pan, water erbij en koken maar Smile?


    Het is makkelijk, altijd goed. Pan minder op het fornuis en blijft lekker warm.
  3. mamavan2
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van mamavan2
    quote:
    Dit schreef Imke
    Maar rijst mislukt toch niet, en die pan heb je al in je kast staan.
    Juist weer een pan erbij in de kast of op je aanrecht.

    Maar hier in huis ben ik ook de enige anti-rijst pan hoor.
    En anti- eierkokerding Smile



    Haha ieder zijn ding toch. Ik heb ook geen eierkookding, dat dan weer nietSmile


    Ik heb hem gekocht toen ik nog vaker eters kreeg. Dan zit je wat langer aan tafel. In een rijstkoker kan je het dan lekker warm houden. En als je dan meerdere bijgerechten maakt, heb ik de 4 pitten daar voor nodig. Dat bedoelde ik met, een pan minder op het vuur.
Terug naar de lijst