Ik ben op zoek naar de lekkerste gehaktbal. Ik denk dat ik alle internet recepten al geprobeerd heb. Van de Librije tot Yvette van Boven, van Smulweb tot de Ooievaar.
Ik ben wel benieuwd naar jullie recepten!
Dank dames! Ik ga ermee aan de slag deze week.
Ooit maakte ik een heerlijke bal met komijn maar tis me nooit meer gelukt om hem weer zo lekker te krijgen. Misschien toch een keer opschrijven wat ik erin doe
quote:Dit schreef tinkerbella 500 Gr hoh gehakt
1 ruime eetlepel mosterd
1 ruime eetlepel ketchup
1el ketjap manis
2 maggiblokjes fijngemaakt
Zwarte peper
4 beschuiten gemalen of fijn gemaakt
1 ei
Alles goed mengen en tot ballen maken en dan in de koelkast zetten tot gebruik.
Dan bakken in boter en daarna wat water en evt nog bouillon erbij en gaar laten sudderen.
quote:Dit schreef Marianne-b Ik neem altijd h.o.h. gehakt (half om half) dat is wat vetter/smeuïger dan rundergehakt en varkensvlees kruiden .braden in bluesband, vocht van gekookte aardappels of groente erbij en 15 min.gaar sudderen