Bietjes in de pan of in de oven?

Bietjes in de pan of in de oven? 

Onderwerp van Margo

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Margo
    Heeft haar draai gevonden

    Toon alleen de berichten van Margo
    Wat is wijsheid?
    Ik heb nul ervaring met bietjes.

    Diana zegt in de oven, raspen en dan in de vriezer.

    De laatste jaren koken we krootjes eigenlijk nooit meer. In plaats daarvan verpakken we elke kroot in een stukje aluminiumfolie (of wikkelen ze in stukken bakpapier) en dan leg ik ze op een bakplaat en gaan ze zo 45 tot 60 minuten (afhankelijk van de grootte) een uur de oven in op 200 graden. Dan zet ik de oven uit en laten we laten de kroten afkoelen in de oven. Daarna verwijderen we alufolie of bakpapier en het vel van de kroot en raspen we de krootjes; zo is de smaak veel meer geconcentreerd dan wanneer ze wordt gekookt in water.

    >>LINK<<




  2. Margo
    Heeft haar draai gevonden

    Toon alleen de berichten van Margo

    quote:
    Dit schreef Anke
    Psies

    Maar als je ze uit je eigen tuin haalt werkt dat niet Smile

    Jaja.. uit eigen tuin natuurlijk 😊
  3. Margo
    Heeft haar draai gevonden

    Toon alleen de berichten van Margo

    quote:
    Dit schreef nienkevb
    Ik die mijn bietjes uit de tuin meestal in de oven en dan in zijn geheel in de vriezer. Soms kook ik ze.

    Een los bietje verwerk ik wel eens rauw.


    Ja precies.
    Duidelijk.
    Ik ga het gewoon eens proberen.
Terug naar de lijst