Bietjes in de pan of in de oven?

Bietjes in de pan of in de oven? 

Onderwerp van Margo

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. nienkevb
    natuurlijk

    Toon alleen de berichten van nienkevb
    Ik die mijn bietjes uit de tuin meestal in de oven en dan in zijn geheel in de vriezer. Soms kook ik ze.

    Een los bietje verwerk ik wel eens rauw. Bijvoorbeeld bietencarpaccio met geitenkaas of een bietensalade. Je eet de biertjes in beide gerechten rauw. Bij de carpaccio geschaafd in dunne plakjes en in de salade rasp ik ze. Dan met een beetje geraspte appel, geitenkaas en walnoten... jummie.
  2. nienkevb
    natuurlijk

    Toon alleen de berichten van nienkevb
    O das een lekkere tip, kwark bij de geraspte rauwe bietjes. Ik maak m altijd aan met beetje olie, azijn en honing, maar kwark is nog makkelijker!
Terug naar de lijst