Budget koken

Budget koken  

Onderwerp van Mimi

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Fri1974
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Fri1974
    Een pompoen van de groentenboer langs de weg ; 1,50
    1 winterwortel ; 40 cent
    1 rode paprika in de aanbieding; 75 cent
    1 rode ui; 20 cent (zakje per 5 stuks 1 euro)
    2 tenen knoflook eh.. 10 cent?
    3 kippenbouillonblokjes 60 cent ongeveer
    1,5 liter water : geen idee

    Goed voor zeker 2 liter soep. Afhankelijk van de grote van de pompoen ook. Soms heb ik 2 liter water nodig.
    Ik vries in per 0,5 liter en eet het als lunch of avondeten met extra groenten of een broodje.
  2. Fri1974
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Fri1974
    quote:
    Dit schreef nienkevb


    Ik eet ook vaak 1x in de week soep van wat er over is. Ik maak daarbij dan zelf een flatbread. Hier is een receptje, echt heel simpel.
    >>LINK<<
    Je hebt ook recepten zonder kwark maar ik heb meestal toch zo'n pot in huis. Het maakt het lekker fluffy. Je kunt hem ook vullen met kruiden uit de tuin of met loof van knoflook (als je die in je tuin hebt). Je rolt het deeg uit, legt op de helft een laagje kruiden, klapt m dicht en even beide zijden bruin bakken. Ik maak altijd maar zoveel deeg als goed is voor 1 portie voor mezelf.
    Of ik gebruik de kapjes van het brood voor bij de soep. Even roosteren. Kost ook bijna niks.


    Wat een leuk recept!
Terug naar de lijst