quote:Dit schreef 00h Links het plaatje uit het boek en rechts de baksels van mij.
Het is te dik waardoor het net niet krokant is
Ik vind het wat te zout maar de structuur is echt fantastisch voor een cracker.
Ik denk dat ik het vaker ga proberen te maken.
Kikkererwten zijn toch wel heel bijzonder in gebruik.
Een prachtig deeg is het geworden en een bijna perfecte cracker.
k stop de rest nog even in de oven.
Wat leuk 00h!
Ziet er erg lekker uit.
Het lijkt me wel veel werk.
Ik kwam hier even reageren omdat ik ook een zak zwarte oog- bonen heb gekocht.
Binnen 6 weken wil ik er tenminste een paar keer van gegeten hebben.
quote:Dit schreef 00h Er staat hier een "brood' in de broodbakmachine, met zwarte ogenbonen, amandelmeel (stond ook nog in de kast) en vanalles erdoor waardoor ik denk dat het gaat lukken, zo benieuwd!!
Oh gewaagd!
Ik ben benieuwd; het lijkt mij dat het heel compact brood zal worden.
Ik heb trouwens vorige week twee keer zwarte ogen bonen gegeten; in een smorrelpotje met tomatensaus ui prei en veel kruiden. Daar at ik twee keer van, met wat brood. Ik was er niet ondersteboven van, maar vies vond ik het ook zeker niet. Ongeveer naar verwachting.
Een van mijn favoriete dansnummers; >>LINK<< =Black eyes beans- Pump it