Tapas buffet.
* Glaasje met avocadomousse + garnalen
* Rolletjes rosbief met roomkaas en rucola op een leuke spies
* Wraps met gerookte zalm of kip of vega en ook op een leuke spies, aangekleed met gedroogde tomaat, of olijf of iets anders.
* Dadels gevuld met roomkaas, omwikkeld met pancetta en dan de oven in. ( Die serveer ik warm)
* Quiche maak ik en snij ik blokjes van en serveer ik ook warm.
* Stukje stokbrood, met Filet American, plakje ei, gehakte peterselie en een druppeltje mayonaise
* stukje stokbrood met salades die je lekker vind, kip-kerrie, ei salade of stukje stokbrood met Paté en een lepeltje cranberryjam, toefje peterselie.
* Kipspiesje met satésaus en twee kroepoekjes erbij, ook warm
* Balletjes gehakt in tomatensaus ook warm
* Rookvlees met ei ( eeuwenoude klassieker)
* leuke kaasplank, ( 3 of 5 soorten kaas, te weten een witschimmel, blauwschimmel, harde snijbare oude kaas, geitenkaas, stilton , aangevuld met noten, druiven, honing , roggebrood, zuurdesembrood en boter. )
* Spaanse Tortilla, kan lauwwarm geserveerd worden.
Daarnaast allerlei soorten dipjes en verschillende soorten brood en crackers.
Tegenwoordig ben ik ook helemaal into de cocktails en mocktails.