quote:Dit schreef Lisam3 Ik ben toe aan een nieuwe koekenpan, mijn is al oud en versleten... Nu twijfel ik een beetje te erg, nieuwe koekenpan of gaan voor een wok. Wel een grote.. Denk makkelijker voor bijvoorbeeld macaronie of spaghetti, mie wokschotel (zeg het eigenlijk al )
Wat hebben jullie en de ervaring van een wok
Ik heb ook beide. Voor gerechten als nassie, spaghetti ed is een wok veel fijner.
Ik heb ook nog een braadpan, maar die gebruik ik eigenlijk nooit meer.
quote:Dit schreef EllesB Ik heb 3 maten koekenpannen van Green Chef.
En ik heb nog een wok van Tefal. Die gebruik ik alleen voor de groenten voor macaroni of nasi, anders vliegt het de koekenpan uit.
Als de wok zijn bekleding los gaat laten en dus weg gaat, doe ik het alleen met een koekenpan. Een wok neemt veel ruimte in, zowel in de kast als in de vaatwasser:).
Een pan met antiaanbaklaag kun je beter niet in de vaatwasser doen. Dan laat de laag los. Mij is geadviseerd om deze ook niet met een afwasborstel te doen. Gewoon een zacht sponsje of vaatdoek er door heen halen met afwasmiddel.