Drogen in de zon doen ze toch niet meer, mss ergens op Sicili? nog voor 12 euro per potje.
Verschillende sites bezocht, maar ze verschillen nogal in tijd in de oven en de hoeveelheid graden.
Las ergens dat hoe slower de cooking, hoe beter het resultaat. Dus ben ik begonnen met 80 tot 100 gr., met de timer eerst maar op 2 uur.
Ik nam Romaatjes aan de tros (2x) van AH die in de bonus waren.
Snij doormidden en leg ze op bakpapier.
Licht besprenkelen met olijfolie, zeezout, beetje verse tijm, evt rozemarijn en salie.
2 uur bleek aan de korte kant, ook voor semi-gedroogde tomaatjes (van Appie geleerd). Oven naar 100 en nog 1,5 uur langer.
Af laten koelen en in weck-pot met olijfolie, evt. gesnipperde knoflook en takjes kruiden.
-
-
Ziet er lekker uit, wat ga je ermee maken?
13 okt '16 - 00:07:30 -
quote:
Dit schreef Margoos
Ziet er lekker uit, wat ga je ermee maken?
voor in een salade bv met rucola en avocado,
of voor in een pasta salade, moet ik nog over nadenken............13 okt '16 - 00:22:47 -
quote:
Dit schreef Dee53
voor in een salade bv met rucola en avocado,
of voor in een pasta salade, moet ik nog over nadenken............
Ik koop ze altijd bij de Aldi. :7 Hoort bij 1 van mijn snelle gerechten.
Bij de pasta met spinazie, geitenkaas, blauwe kaas, knoflook, van die steeluien, plakken geroosterd vleeswaar (weet even de naam niet) en tot slot de overheerlijke eekhoorntjespasta van de Aldi of gewone Penne.
Kan ik iedereen blij mee maken, behalve Dive ... dan. Want die lust bijna niks en zeker geen geen kaas.
Ik doe niet al te moeilijk met koken. Het moet snel.13 okt '16 - 00:49:55 -
quote:
Dit schreef Marnel
Bij de pasta met spinazie, geitenkaas, blauwe kaas, knoflook, van die steeluien, plakken geroosterd vleeswaar (weet even de naam niet) en tot slot de overheerlijke eekhoorntjespasta van de Aldi of gewone Penne.
wat is eekhoorntjes pasta? Ik ken wel pasta met eekhoorntjesbrood - "porcini" - en truffel13 okt '16 - 16:41:21 -
quote:
Dit schreef Marnel
Ik koop ze altijd bij de Aldi. :7 Hoort bij 1 van mijn snelle gerechten.
Bij de pasta met spinazie, geitenkaas, blauwe kaas, knoflook, van die steeluien, plakken geroosterd vleeswaar (weet even de naam niet) en tot slot de overheerlijke eekhoorntjespasta van de Aldi of gewone Penne.
Kan ik iedereen blij mee maken, behalve Dive ... dan. Want die lust bijna niks en zeker geen geen kaas.
Ik doe niet al te moeilijk met koken. Het moet snel.
Wok je de spinazie??
Geroosterde vleeswaar... weet niet welke je bedoeld, maar rest klinkt goed.
Wat zien je zelf gedroogde tomaatjes er lekker uit13 okt '16 - 16:59:22 -
Wow, dat ziet er goed uit Dee!
13 okt '16 - 17:54:02 -
quote:
Dit schreef Rose_s
Wok je de spinazie??
Wat olie, magi blokje, peper en knoflook in de wok en olie heet laten worden.
Gewassen en gedroogde spinazie erbij en roeren maar.
2 min later, klaar is Klara13 okt '16 - 17:56:01 -
-
quote:
Dit schreef Geanna
Wat olie, magi blokje, peper en knoflook in de wok en olie heet laten worden.
Gewassen en gedroogde spinazie erbij en roeren maar.
2 min later, klaar is Klara
Jongste lust geen spinazie, maar gewokt misschien wel.
Ga het toch weer eens maken.
Zo leuk al die inspiratie opdoen13 okt '16 - 23:32:53 -
quote:
Dit schreef Dee53
wat is eekhoorntjes pasta? Ik ken wel pasta met eekhoorntjesbrood - "porcini" - en truffel
Ik kan dat ook nergens anders vinden dan in de Aldiiiii ipv de Ahaaa
De gedroogde tomaatjes van de Aldi zijn ook beter dan elders
Om nog maar niet te spreken over de geitenkaas van de Aldi
Maar betaal je gerust blauw bij de AH. Ik kom er nooit meer en haal ook veel van de markt.14 okt '16 - 00:04:19 -
ik heb net de eerste geproefd. Smaakt verrukkelijk, ik las het al op de sites, echt heel anders dan de potjes van de supermarkt
14 okt '16 - 00:06:05