ik had het nog nooit gegeten, zag ze bij de Jumbo. In plakjes gesneden en gebakken in een beetje olijfolie met boter. Echt heerlijk en lekkerder dan de groene. Ik heb ze verwerkt in een pastasalade met ui, paprika, venkel, snoeptomaatjes, salie, tijm (alles aanfruiten) plus mozzarella, parmazaanse kaas, basilicum en wat rode pesto. Dochter was blij
-
-
Ik had ze ook al ontdekt en heb ze verwerkt in de groentelasagna. Heeft iets meer de kleur van pasta dan de groene .
Lekker.13 aug '17 - 15:19:05 -
Klinkt lekker!
13 aug '17 - 15:58:47 -
ik wil die courgette, en andere groenten, ook eens frituren in een tempura-beslagje - op zn Japans dus. Ga ik me eens in verdiepen
13 aug '17 - 16:15:58 -
quote:
Dit schreef Dee53
ik wil die courgette, en andere groenten, ook eens frituren in een tempura-beslagje - op zn Japans dus. Ga ik me eens in verdiepen
Ja is lekker. Gebruik spa rood of ander bruisend water ervoor.13 aug '17 - 16:40:54 -
De Tondo de Nice, de ronde is ook al lekkerder dan de groene.
Daar maak ik weleens salade van door ze in julienne te snijden, met citroen en wat olie en verse zelfgeteelde pepertjes en zelfgeteelde Rose de Lautrec knoflook erin.
Dus volgend jaar ga ik dus die, en ook de gele, en de witte telen. :)
Frituren in deegjasje, ja dat ga ik ook eens doen. En de bloemen ook eens proberen dan.13 aug '17 - 16:49:36 -
Ziet er heerlijk uit,,,
13 aug '17 - 17:24:04 -
quote:
Dit schreef nibo
(..)Heeft iets meer de kleur van pasta dan de groene (..)
De groene schillen, dan heb je zeker een matchende kleur.13 aug '17 - 17:32:12