Dvb-t  

Onderwerp van Dayenne

BEHEERD DOOR:
leeuwin70Nathalie
Terug naar de lijst
 1. Dayenne
  Hallo!

  Toon alleen de berichten van Dayenne
  Op mijn Philips tv (32PFK5300/12) keek ik tot november vorig jaar naar npo 123 via dvb-t antenne en ingebouwde tuner in mijn tv. In de winter heb ik een decoder aangesloten van mij provider en keek ik via de decoder. Omdat deze niet regulier aangesloten is, had ik last van verbindingsproblemen. Ik was er klaar mee eergisteren. Heb het kastje opgezegd en zou weer via dvb-t gaan kijken. Dit ging niet. Nou brandde het lampje ook niet op de antenne, dus nieuwe gekocht. Maar ook met deze geen signaal. Nou ontdekte ik dat npo ook live via internet te zien is, dus doe ik dat. Totdat zoon gaat streamen, vrees ik, dan zal het signaal probleem wel weer terug keren.

  Waar gaat het fout? Iemand een idee?
 2. ArnoM
  Ik ben ik, niet jij

  Toon alleen de berichten van ArnoM
  Wat ik zo lees is dat de KPN bezig is om de oude DVB-t standaard uit te faseren naar de nieuwere DVB-t2 standaard. Dit betekend dat oude oplossingen niet meer gebruikt kunnen worden.
  Weet niet waar je precies woont, maar Utrecht en omgeving zou officieel nog niet om zijn, maar ik lees in de reacties dat sommige gebieden al voortijdig om worden gezet.

  >>LINK<<
  >>LINK<<

  Denk dat je dus een andere oplossing moet gaan vinden. Jammer dat tv via je provider niet werkt. Ben zelf hier tevreden over de Ziggo go app, maar vermoedelijk heb jij geen ziggo internet (en geen grote bandbreedte als je verbindingsproblemen krijgt als je zoon gaat streamen).
 3. Dayenne
  Hallo!

  Toon alleen de berichten van Dayenne

  Ik zit bij telfort glas. Die tv kastjes willen dedicated aangesloten zijn. Dus rechtstreeks op modem. Dat is bij mij niet het geval. Mijn kabel gaat naar een hub. Daarnaast is het zo'n zelfbouw stekker (ivm gat door de muur). Die combi zal storing gevoelig zijn. Zolang zoon verbonden is, gaat het goed. Stopt hij, dan beginnen de storingen. Of andersom.

 4. ArnoM
  Ik ben ik, niet jij

  Toon alleen de berichten van ArnoM
  Ik lees bij Telfort dat ze een "tv verbindingsset" hebben. Dit is eigenlijk gewoon ethernet over je 220V kabel.
  >>LINK<<

  Per tv kun je die aansluiten zonder het trekken van kabels. Het is wel weer 55euro en volgens mij kijk je niet zoveel tv om dat er uit te halen.
  En snap dat je niet voor iedere tv een aparte kabel van de meterkast wil doortrekken. Daar word je helemaal gestoord van.
  Heb nog even zitten kijken, maar ik zie dat je gebruik zou kunnen maken van de KPN tv app. Daarmee kun je op je mobiel/computer tv kijken via internet. Samen met een chromecast is dat een (iets) goedkopere oplossing.
 5. Dayenne
  Hallo!

  Toon alleen de berichten van Dayenne

  Ja dat laatste doe ik nu. Ik zet alleen altijd mijn tv op sleeptimer. Bij casten gaat de tv wel uit, maar speelt de telefoon door...
 6. Dayenne
  Hallo!

  Toon alleen de berichten van Dayenne

  Heb een chromecast gekocht. Casten via mirror screen en de eigen (mira?) cast van de tv ging niet lekker.

  Direct sleeptimer uitgetest en dat werkt! Ik ben blij.
 7. ArnoM
  Ik ben ik, niet jij

  Toon alleen de berichten van ArnoM
  Goed zo.
  Lekker relaxend in slaap vallen.

  Veel plezier!
Terug naar de lijst