Ja ik had vandaag een sjaal erbij om..nu ben ik wel een koukleum maar toch...
Maar ik heb zomers ook wel eens zuurkoolstamppot gekookt dan had ik daar ineens zin in.
Gisteren stond er Spaghetti Bolognese op het menu. Zonder rode wijn deze keer, omdat stiefzoon mee at en hij absoluut geen alcohol wil. De volgende keer gaat er weer rode wijn doorheen, vinden wij toch lekkerder.
Ingrediënten voor 4 personen
3 uien gesnipperd
2 winterwortels geraspt
3 tenen knoflook
3 stengels bleekselderij
500 gr gehakt
800 gr gepelde tomaat (uit blik)
140 gram tomatenpuree
1 blokje bouillon
2 tl oregano
2 takjes rozemarijn
2 el Italiaanse kruiden
olijfolie
peper en zout
Parmezaanse kaas of burrata
Basilicum
Spaghetti
Bereiding
- gehakt rul bakken
- ui, knoflook, wortel, bleekselderij en kruiden toevoegen
- peper en zout naar wens
- alles in de slowcooker, rest van de ingrediënten toevoegen (behalve de basilicum en de Parmezaanse kaas)
- 6 tot 8 uur op Low
Serveren met spaghetti, garneren met Parmezaanse kaas en basilicum
quote:Dit schreef Mariska2 Gisteren stond er Spaghetti Bolognese op het menu. Zonder rode wijn deze keer, omdat stiefzoon mee at en hij absoluut geen alcohol wil. De volgende keer gaat er weer rode wijn doorheen, vinden wij toch lekkerder.
Ingrediënten voor 4 personen
3 uien gesnipperd
2 winterwortels geraspt
3 tenen knoflook
3 stengels bleekselderij
500 gr gehakt
800 gr gepelde tomaat (uit blik)
140 gram tomatenpuree
1 blokje bouillon
2 tl oregano
2 takjes rozemarijn
2 el Italiaanse kruiden
olijfolie
peper en zout
Parmezaanse kaas of burrata
Basilicum
Spaghetti
Bereiding
- gehakt rul bakken
- ui, knoflook, wortel, bleekselderij en kruiden toevoegen
- peper en zout naar wens
- alles in de slowcooker, rest van de ingrediënten toevoegen (behalve de basilicum en de Parmezaanse kaas)
- 6 tot 8 uur op Low
Serveren met spaghetti, garneren met Parmezaanse kaas en basilicum