Inductie pan in oven

Inductie pan in oven 

Onderwerp van Dayenne

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne
    Ik kook op inductie. Voor de tarte tatin die ik ga maken wil ik een koekenpan gebruiken die ik in de oven zal zetten. Pannen die ooit op gas hebben gestaan kunnen het moeilijk hebben daarna op inductie. Hoe zit dat met een pan in die in de oven heeft gestaan? Iemand ervaring ermee? Ik ga deze pan gebruiken: >>LINK<<

  2. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne

    quote:
    Dit schreef joop1
    als je die pan IN de oven gaat zetten
    heeft het toch niets met inductie te maken !

    ik begrijp je niet
    wat is de vraag ?

    Andere warmte bron. Gas trekt bijv bodem krom. Wat doet hete lucht van de oven met de pan?
  3. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne

    Da's waar. We gaan het zien. Ik kan natuurlijk ook de steel van een minder goede pan er af halen en die in de oven zetten...
  4. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne

    Morgen ga ik pas bakken, dus heb nog even. Maar daarna zal ik het laten weten.
  5. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne

    Een deel van de tarte tatin maak je in de koekenpan. Als je daar dan de appels op legt en vervolgens het bladerdeeg, hoef je niet nog een bakvorm te gebruiken. Heb ik in het verleden wel es gedaan hoor, dus helemaal raar is het niet, maar wilde nu eens rechtstreeks vanuit de pan bakken.

    Oh en die vorm van je link gaat niet werken, want dan loopt al het vocht er uit.... Moet echt een dichte vorm zijn.

    >>LINK<<
  6. Dayenne
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Dayenne

    Hij was heerlijk en volgens mij doet de pan t nog.
Terug naar de lijst