Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen

Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen  

Onderwerp van EmC

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Bindi
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Bindi
    1x in de week eten wij krieltjes of opgebakken aardappelen, uit een zak of ingevroren, maakt mij niet uit.
    Geen problemen mee.
    Plaatje
  2. Bindi
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Bindi
    Yep, als ze in de pan liggen goed bestrooien met paprikapoeder, vuur bijna op zacht, lekker laten bakken en af en toe husselen Smile
  3. Bindi
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Bindi
    quote:
    Dit schreef EmC


    Jazeker! Maar wil eerst eens fatsoenlijke, knapperige, bruingebakken, glimmende aardappelen zien.



    Heb je de mijne gezien?
    Oude koekepannen doen t het beste.
    Ik koop alleen voorgekookte schijfjes.
    Klaar
  4. Bindi
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Bindi
    quote:
    Dit schreef peter62

    in twee pannen gebakken en bij elkaar gegooid ;)


    Duhhhh, doe dit al zolang, gewoon expertise!
    Smile
    Btw. Pan is groot en zo vol istie niet
Terug naar de lijst