Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen

Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen  

Onderwerp van EmC

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. meeuw
    druk met leven

    Toon alleen de berichten van meeuw
    quote:
    Dit schreef jieke
    geen kruimige aardappels gebruiken maar vastkokende
    aardappelen in blokjes, schijfjes of partjes of welke vorm je dan ook maar wilt snijden
    Kort voorkoken, dus opzetten met ruim water (nu juist wel, net onder staan) en dan de kook erover en afgieten.

    Ondertussen in een koekenpan of wok olie met boter/margarine samen heet laten worden.
    de voorgekookte aardappelen hier na het afgieten in opbakken, lekker heet maar niet te grote porties zodat ze ook echt nog kunnen bakken
    kruiden erover, paprika, kerrie en zout

    en klaar zijn de gebakken aardappelen

    Zo doe ik het nou ook.

    Als ik je pan zie, gebruik je kruimige aardappelen en niet vastkokend
Terug naar de lijst