Maar waarom doen jullie niet gewoon rijst in de pan, water erbij en koken maar ?
-
21 jan '22 - 18:22:38
-
quote:
Dit schreef Maxime1969
Zie elders in dit draadje
Ik zie het voordeel echt niet21 jan '22 - 19:08:25 -
Maar rijst mislukt toch niet, en die pan heb je al in je kast staan.
Juist weer een pan erbij in de kast of op je aanrecht.
Maar hier in huis ben ik ook de enige anti-rijst pan hoor.
En anti- eierkokerding
21 jan '22 - 20:00:15 -
quote:
Dit schreef mamavan2
Haha ieder zijn ding toch. Ik heb ook geen eierkookding, dat dan weer niet
Ik heb hem gekocht toen ik nog vaker eters kreeg. Dan zit je wat langer aan tafel. In een rijstkoker kan je het dan lekker warm houden. En als je dan meerdere bijgerechten maakt, heb ik de 4 pitten daar voor nodig. Dat bedoelde ik met, een pan minder op het vuur.
Oke oke, vooruit dan21 jan '22 - 20:24:40 -
quote:
Dit schreef Maxime1969
Dat kan - maar je vraagt ‘waarom’
En dan is mijn antwoord al gegeven
Ik zie t voordeel wel - meteen al 😀
En daar gaat t mij dan ook om - niet om jou het voordeel ervan in te laten zien
Ik ben geen reclamebureau
21 jan '22 - 20:25:29 -
quote:
Dit schreef George
Als je een airfryer hebt, dan kan je daar je eieren in "koken"
Zacht gekookt 120 graden 12 a 13 minuten
Hard gekookt 120 graden 15 a 17 minuten
George, neeeeee. Wat een gedoe. Die zware pan eerst weer op het aanrecht heisen. Voorwarmen en dan weer het rooster en de binnenpan schoonmaken. En ondertussen staat die lelijke airfrayert in de weg te staan. En wat als het ei knapt. Wat een smurry zooi.
Nee George. Water en ei in het pannetje en na 14 minuten is mn ei psies goed21 jan '22 - 20:53:30 -
22 jan '22 - 09:25:47
FILTER: alleen de 7 berichten van Imke x